A+ A A-
25 Sep

Programului de formare continuă destinat pregătirii stagiarilor

Stimați colegi,

În cadrul programului de formare continuă destinat pregătirii stagiarilor, pentru anul 2015 mai sunt prevăzute două întalniri.

Întrucat în săptamâna 12-16 octombrie în Cluj se derulează Bienala de Arhitectură a filialei Transilvania am considerat oportun să programăm această întalnire cu dvs. în săptămâna respectivă.

Astfel putem cu totii sa ne racordăm mai intens și mai profitabil la un flux de activități și de cunoștiințe din domeniul arhitecturii, de mare anvergură.

În consecință construim această sesiune de pregătire în așa fel încât să își gaseasca locul în programul extins al Bienalei. Astfel sperăm în participarea unor profesioniști de anvergură care sunt în acea perioadă in oraș.

Data desfășurării sesiunii este cea de 16 octombrie 2015.

Echipa care coordoneaza organizarea acestei îintâlniri vă va ține la curent prin secretariatul OAR T cu tema, programul, invitații, locația , etc., pe măsură ce acestea se vor cristaliza.

Deocamdată una dintre temele care sunt de interes pentru arhitecții tineri și care este de mare actualitate este Concursul de Arhitectură. Această formă de exercitare a profesiei oferă pe de o parte șansă de afirmare și pe de altă parte presupune un racord profesional cu arhitectura de vârf, stimulând creativitatea concurenților.

Va așteptăm la întâlnire

Vicepreședinte OAR Transilvania

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA