A+ A A-

AMBULANȚA PENTRU MONUMENTE. INTERVENȚIE DE PUNERE ÎN SIGURANȚĂ A PATRIMONIULUI IMOBIL

invitatieOARCLUJ

Asociația Monumentum și Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania vă invită la prezentarea proiectului AMBULANȚA PENTRU MONUMENTE. INTERVENȚIE DE PUNERE ÎN SIGURANȚĂ A PATRIMONIULUI IMOBIL, care va avea loc joi, 24 noiembrie 2016, ora 18.00 la sediul OAR, str. Eroilor nr. 22, ap. 10.

 

 Asociația MONUMENTUM și partenerii săi își propun un proiect-pilot prin care să acționeze eficient în domeniul salvgardării patrimoniului imobil din sudul Transilvaniei, prin punerea în siguranță cu ajutorul voluntarilor a unor obiective de patrimoniu importante aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps. Până în momentul de față s-au realizat 6 intervenții de urgență asupra unor monumente degradate din județele Sibiu, Mureș și Brașov cu ajutorul unui kit de intervenție de urgență numit “Ambulanța pentru monumente”.

Se dorește ca proiectul să fie replicat în cât mai multe regiuni ale țării, inclusiv la Cluj,  pentru a putea salva eficient patrimoniul prin participarea activă a societății civile și prin dezvoltarea spiritului filantropic în domeniul patrimoniului. În acest sens prezentarea de la Cluj se adresează în primul rând arhitecților și reprezentatnților societății civile cu activitate în domeniul prezervării patrimoniului.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA