A+ A A-

Simpozion de arhitectura si urbanism

banner apa orasul raul

 

Vineri, 16 octombrie 2015, orele 17.00, la Manastirea Franciscanilor, pe strada Deleu 2-4, va avea loc un simpozion de arhitectura si urbanism

 

     Simpozionul se adresează in primul rand publicului larg, dar si publicului care are tangente profesionale sau de interes cu dezvoltarea urbana, arhitectilor, urbanistilor, administratorilor urbani, etc. si este parte integranta din procesul de formare continua derulat de Ordinul Arhitecților din Romania, filiala Transilvania, contand ca etapa a cincea a anului 2015.

 

 

     Incercam sa prezentam importanta abordarii spatiului public prin metode corecte. Concursul de arhitectura, Urban Gaming, Dezvoltarea malurilor, Betoane aparente, etc sunt subiectele pe care le vom aborda in contextul actual generat de procesul de regandire a importantei raului, Somesului, in orasul nostru.

 

     Avem placerea sa audiem o prelegere a doamnei arhitect Paula RIZZI Profesor de arhitectură, analiză și proiectare urbană la Facoltà di Architettura di Alghero, Italia in care vom afla cum se poate studia orasul prin simulari de Joc Urban.

 

     Al doilea invitat de marca este domnul inginer Trond TYSTAD, un reputat specialist in strategii urbane si valorificarea potentialului turistic. Domnia sa a fost ani de zile consilierul orasului Bergen, Norvegia pe probleme de strategie urbana si acum este membru in consiliul turistic al zonei Bergen. Domnia sa ne va prezenta un studiu de dezvoltare si valorificare a plajelor orasului, unsubiect de mare actualitate in perspectiva discutarii din ce in ce mai intense a malurilor Somesului.

 

     Vom prezenta pe scurt concursul de arhitectura, modul in care se poate participa la el si utilitatea sa in dezvoltarea unui profil profesional inalt. Prezinta arhitect Dan CLINCI, coordonator al Grupului de Lucru Concursuri al OAR Transilvania.

 

     Vom avea si un panel destinat tehnologiilor inalte folosite in crearea si impermealizarea Betoanelor aparente sau a fundatiilor prezentate de catre specialisti in domeniu, domnii ingineri Lucian MIHAI si Bogdan SAVA de la Sika Romania.

 

     Pentru a intelege ce inseamna participarea la concursuri de arhitectura inca de la debutul profesional avem posibilitatea de a-I audia pe arhitect Cristina PIȘLEAG si arhitect Vlad CREOȘTEANU care au lucrat, inca de cand erau stagiari, in colective care au elaborat proiecte de concurs de anvergura.

 

    LINK CATRE PAGINA DE FACEBOOK A EVENIMENTULUI


organizator: OAR Transilvania

partener: BATRA 2015

ASTA Cluj

sponsori: SIKA Romania, AXO Computers

 

Afis si Program simpozion :

 

AFIS CONFERINTA STAGIARI

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA