A+ A A-

Concepte si solutii inovative pentru adaptarea la schimbarile climatice

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 16 octombrie 2015 la sediul din Bucuresti cea de-a zecea editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema "Concepte si solutii inovative pentru adaptarea la schimbarile climatice". Vorbitorul-cheie al conferintei este d-l conf. univ. dr. Tom Johannes Kauko de la Oxford Brookes University. Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [Conferinta ATUAC2.doc].[Conferinta vers ENGLEZA ATUAC2.doc]Eventualele intrebari pot fi adresate d-rei Ada VOICU, datele de contact fiind specificate in finalul mesajului. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 2 octombrie 2015, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://www.incd.ro/conferinte).

 Va rugam ca eventualele intrebari sa le adresati direct persoanelor implicate la adresele indicate, si nu la adresa de la care ati primit mesajul.

Cu aleasa consideratie,

CSI dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru I. PETRISOR
Director Stiintific, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si
Dezvoltare Teritoriala Durabila "URBAN-INCERC", Bucuresti, http://www.incd.ro/

Referent marketing Ada VOICU

mobil 0766-935-845, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA