A+ A A-

„New Perspectives in Construction Law”

Bună ziua,

 Asociația Română de Dreptul Construcțiilor vă inivtă să participați la prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România, organizată în perioada 19 și 21 martie 2015 în București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, partener în organizarea conferinței.

În cadrul conferinței „New Perspectives in Construction Law” vor avea loc dezbateri și workshopuri despre particularități ale contractului de antrepriză, rezolvarea alternativă a disputelor și legislația în domeniul energiei și al infrastructurii, precum teme de actualitate pentru domeniul dreptului construcțiilor.

Cele șase sesiuni de lucru vor fi susținute de speakeri internaționali de renume, între care Virginie Colaiuta – Co-președinte al subcomitetului de soluționare a litigiilor al International Bar Association, Monika Chao-Duivis – Secretar general al Societății Europene de Dreptul Construcțiilor și profesor doctor la Universitatea Tehnică Delft din Olanda, și Richard Bailey - președinte al Societății de Dreptul Construcțiilor UK. Alături de ei vor fi importanți profesioniști români atât din mediul academic, cât și din cel privat.

Mai multe informații despre conferință puteți găsi pe site-ul evenimentului www.rscl.ro/conference sau contactând organizatorii pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Participarea presupune completarea unui formular de înregistrare și achitarea taxei de 100 de euro.

Invitatie RSCL New Perspectives In Construction Law Conference

RSCL New Perspectives In Construction Law Conference -1

RSCL New Perspectives In Construction Law Conference -2

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA