A+ A A-

Bienala de Arhitectură Transilvania 2013

batra prezentare
Avem deosebita plăcere de a anunța lansarea Bienalei de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2013, ediția I. Ea este concepută ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască, să recompenseze și să promoveze excelența în arhitectură, să animeze colocviul pe tema arhitecturii în cadrul breslei și al societății și nu în ultimul rând să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.

Organizatorul principal al Bienalei de Arhitectură Transilvania este Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania. Coorganizatorii manifestației sunt OAR Nord-Vest, OAR Bihor, OAR Alba, și OAR Satu-Mare.

De departe cel mai remarcabil eveniment din cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania este expoziția-concurs Premiile BATRA 2013. Expoziția-concurs face parte dintr-o serie de evenimente din cadrul programului OAR de finanțare a premiilor filialelor pentru arhitectură, având la bază un regulament propriu și autonomie în organizare. Aceasta este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR partenere și reprezintă momentul corolar al întregii activități în domeniul arhitecturii din ultimii doi ani.

Scopul expoziției-concurs este de a reflecta cât mai corect activitatea membrilor filialelor participante, de a promova cele mai reușite exemple de practică profesională și de a forma o atitudine critică față de arhitectura recentă. Nominalizările și premiile vor fi acordate de către un juriu format din arhitecți consacrați din țară și străinătate.

 

Toate informațiile necesare participării la Premiile BATRA 2013 se găsesc pe site-ul bienalei: www.batra.ro. Întrebările le puteți transmite pe adresa de e-mail a concursului: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă așteptăm să înscrieți proiectele biroului dumneavoastră până la data de 8 noiembrie 2013.

Adobe-Reader-big-icon 370  Descărcaţi ataşamentul: Regulament - Premiile BATRA 2013.pdf

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA