A+ A A-

Arhitectul Şerban Ţigănaş, la a zecea expoconferinţă de arhitectură: RIFF 2013

riff 2013

"Ne vom întâlni a zecea oară pentru a discuta despre cum se construieşte mai bine între arhitecţi, ingineri, antreprenori, furnizori de sisteme şi materiale, care au reuşit să obţină calitate pentru construcţii şi doresc să contribuie la ridicarea standardului în care se construieşte.

Ne-am ocupat de elemente de construcţii, de materiale, de lumea interioară, aşa cum Rem Koolhaas propune pentru Bilenala de la Veneţia din 2015 să analizeze evoluţia fundamentelor arhitecturii descompusă în elementele constitutive.

Poate fi un moment de bilanţ în care să încercăm să înţelegem ce se întâmplă în mod obişnuit, ce şi cum se întâmplă atunci când apar lucrările de calitate şi cum se generează uneori excepţionalul. Dorim ca ceea ce se întâmplă în mod curent să fie de calitate, ceea ce este de obicei bine să fie foarte bine, chiar excepţional, excepţia devenind situaţie curentă, iar lucrările exemplare să reuşească să schimbe mentalităţile, aşteptările de la lumea construită.

Despre aceasta toţi cei lucizi şi responsabili spun că trebuie să se schimbe fundamental, dar nimeni nu ştie cum se poate stimula sau impune această schimbare. Vă propun să medităm creativ la starea arhitecturii, să facem acest bilanţ şi să încercăm prin aceste dialoguri şi întâlniri să construim răspunsul la întrebarea: Cum trebuie să se schimbe lumea construcţiilor?", arh. Şerban Ţigănaş, Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România.


RIFF 2013 este cea de-a zecea expoconferinţă de arhitectură organizată de ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România. Iniţiate de organizatori în anul 2010, unice prin structură, program şi organizare, expoconferinţele de arhitectură au reunit până în prezent peste 3000 de arhitecţi şi designeri din Europa, Asia şi America, 400 de speakeri, 350 de companii, 220 de parteneri şi sponsori, 115 parteneri media.

EXPOCONFERINŢELE DE ARHITECTURĂ | RIFF 2013 | SPEAKERI | PROGRAM | ÎNSCRIERI ARHITECŢI | PARTICIPARE
riff 2013 parteneri

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA