A+ A A-

Zilele Arhitecturii 2013

 AFIS ZA

Vin Zilele Arhitecturii! Acest eveniment realizat de Asociaţia Studenţilor Arhitecţi (A.St.A) de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism Cluj Napoca va consta într-o serie de conferinţe, expoziţii, ateliere, evenimente în stradă, concerte şi party-uri.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 15-18 mai în Cluj şi va susţine proiecte ambiţioase ale studenţilor printre care:

Grădina Boema: prin acest proiect s-a dorit redarea unei clădiri cu semnificaţie în circuitul cultural al Clujului, o clădire ce obişnuia să vibreze datorită energiei oraşului.

Parcul Mobil powered by Mercedes Benz: este un manifest legat de spaţiile verzi ale Clujului care ori lipsesc cu desăvârşire, ori nu sunt puse în valoare. Studenţii au proiectat şi gândit un parc mobil cu tot mobilierul necesar care va fi transportat de un tir şi care se va opri în 5 locuri din Cluj.

Pavilionul ZA: va fi localizat în Piaţa Unirii şi va fi gazda a 4 festivaluri: Zilele Arhitecturii 2013, Zilele Cluj Napoca, Photo Romania şi TIFF. Datorită dimensiunilor pavilionului (13x16x5m), acesta reprezintă cel mai ambiţios proiect A.St.A de până acum.

Calcan a la Cluj: este vorba despre mici intervenţii asupra spaţiului urban care nu sunt menite să reprezinte o înfrumuseţare a oraşului, ci mai degrabă să sesizeze o opinie critică asupra spaţiului public ocupat abuziv. Calcanele propuse sunt localizate în centrul Clujului.

Casa Mea: este un proiect creat pentru copiii cu vârste între 6-12 ani care au realizat modele de case ce în perioada 10-16 mai vor fi construite scara 1:1 de studenţii de la Facultatea De Arhitectură şi Urbanism Cluj-Napoca şi expuse în timpul Zilelor Arhitecturii.

Conferinţele de anul acesta vor privi arhitectura peste limitele pe care aceasta le propune, pentru analiza toate perspectivele în dorinţa de a pune întrebările corecte.

Expoziţiile aduc reprezentări ale modului în care arhitectura influenţează oraşul, societatea şi ideile. Folosind cadre alternative, expoziţiile propun reactivarea unor spaţii uitate şi motivația unei noi forme de utilizare a spaţiilor culturale în oraş.

STRADA înseamnă spaţiul public şi oamenii care-l folosesc. Datorită faptului că limita între spaţiul public şi cel privat este neclară, STRADA va oferi reinterpretări, iar pentru acest lucru în data de 18 mai strada Mihail Kogălniceanu va fi închisă şi va susţine o serie de evenimente.

muZA, adică muzica Zilelor Arhitecturii, reprezintă seria de concerte şi party-uri cu care se va încheia fiecare din cele patru seri ale evenimentului. Printre formaţiile care vor cânta sunt: Woodnote, Mojo Barrel, OCS, Mushroom Story, Transilvania Brass.

Pentru mai multe detalii şi programul complet al evenimentului, vă rugăm să accesaţi:
www.zilelearhitecturii.ro
www.facebook.com/ZileleArhitecturii

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA