A+ A A-

Gala Persoanelor cu Dizabilităţi

Dragi colegi,

Contributia arhitectilor la o lume mai buna se face vazuta in multe feluri. Acest concurs, urmat de un eveniment foarte vizibil urmareste sa ii recompenseze pe cei care si-au adus contributia la o lume mai buna, accesibila tuturor.

Va rog din suflet sa inscrieti lucrarile dumneavoastra, care sunt convins ca exista, prin care ati facut posibila participarea persoanelor cu dizabilitati la viata comunitatii, la o viata normala, fara bariere arhitecturale.

Va multumesc si va urez succes !

Serban TIGANAS, Presedinte

 

 


 

Gala Antet CRM

Concurs pentru instituțiile și companiile care au înțeles că accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilități nu trebuie să rămână doar pe hârtie 

Au rămas 10 zile de înscrieri în competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități

Accesibilizați libertatea!

Au mai rămas 10 zile până la închiderea perioadei de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiția Galei Persoanelor cu Dizabilități. Jurizarea va avea loc după data de 10 noiembrie. Fiecare categorie va fi evaluată de un juriu separat, alcătuit din persoane care, prin activitatea și dedicarea lor, au realizări și competență în domeniile respective. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilități.

“Accesibilizați libertatea!” este îndemnul propus de cea de-a 3-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, organizată de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman. Ediția din 2012 are loc sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene la București, iar coproducătorul evenimentului este TVR1. Evenimentul se va desfășura pe 27 noiembrie 2012 și va fi difuzat de postul public de televiziune în data de 2 decembrie 2012.

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment anual ce ilustrează beneficiile pe care le are societatea ca urmare a integrării persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, în învățământul de masă, în viața culturală și în politicile publice. De aceea, prezintă public povești de succes și modele de bune practici și îi pune în valoare pe cei care sprijină persoanele cu dizabilități.

Categoriile de competiție:

În ediția din acest an vor fi cinci categorii de premiere: Oameni cu desăvârșire, dedicată persoanelor cu dizabilități care au avut împliniri remarcabile în context educativ; Angajatorii abilității, pentru angajatorii de pe piața liberă a muncii care au inclus persoanele cu dizabilități în activitatea lor; Promovează abilitatea, dedicată comunicatorilor care au susținut cauza persoanelor cu dizabilități; Porți deschise – pentru instituțiile și companiile care au înțeles că accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilități nu trebuie să rămână doar pe hârtie; Școala tututor abilităților – pentru a premia eforturile unităților de învățământ de masă în integrarea persoanelor cu dizabilități.

Înscrierile se fac pe www.incluziune.org, în secțiunea Competiție, completând formularele dedicate fiecărei categorii.
Eveniment organizat de ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman.
Coproducător: TVR1
Finanțator: CEE Trust
Parteneri media: Radio Guerrilla, Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sănătate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.
Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro
Eveniment susținut de: Special Olympics România, Media Image, Sovis Print, NouMax, Banca Transilvania, BCR, EximBank, Fundația Valvis, Pozitiv Film.
Mulțumim pentru ajutor și sfaturi bune prietenilor: Cătălin Ștefănescu, Diana Pascal, Aurel Badea, Dana Moraru, Liana Damian, Gina Stroian, Maria Drăghici, Electric Brother, Nor Zeatic, Laura Sgârcitu, Gabi Molotov & Molotov Cocktail, Christina Costa, Lucia, Roxana Bursuc, Diana Mihai, Bogdan Stănișor, Cosmin Dumitru, Răzvan Popescu, Școala de role AMB, ARIOT, Marta și Anca Bănescu, Bogdan Teodor Olteanu, Elena Petrica, Șerban Țigănaș, Mugur Ciumăgeanu, Simona Tache, Oana Brătilă, Daniela Tontsch, Cristinel Capus, Valentina.

 

 

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA