A+ A A-

ANUNT Conferința Extraordinară a filialei Transilvania 22 Septembrie 2017, ora 10:30, la sala Mușlea a Bibiliotecii Județene din Cluj, Piața Lucian Blaga

UPDATE : Am adaugat pentru download 2 fisier in format PDF

Stimați Colegi,
 
Conform prevederilor Regulamentului, OAR organizează în acest an, Conferința Extraordinară Națională în care propune modificarea/completarea Regulamentelor Ordinului precum și a organigramei acestuia.
 
Amintim pe această cale că în cadrul procesului de transparență decizională au fost primate de către grupul de lucru Legislație al OAR un număr total de 25 de puncte de vedere, provenind de la: 4 filiale teritoriale (Filiala Teritorială Hunedoara, Filiala Teritorială Oltenia, Filiala Teritorială Transilvania, Filiala Teritorială Nord Est), 18 membri de la filiale au trimis amendamente individual și 3 grupuri a câte 4-5 membri (în total 13 persoane). Astfel, un total de 31 membri și 4 filiale au contribuit activ la îmbunătățirea regulamentelor și a propunerii de organigramă, anterior ședinței CN din 26 iunie.

În ceea ce privește amendamente și observații primite, s-au înregistrat 245 de amendamente și 82 de comentarii, observații sau întrebări referitoare la Regulamentul de organizare și funcționare a OAR, 32,95% dinte amendamente fiind admise total sau parțial, iar 67,05% fiind respinse. Alte 74 de amendamente și 21 de comentarii, observații sau întrebări au vizat modificarea Regulamentului Cadru al Filialelor, 36,73% dintre amendamente fiind admise total sau parțial, iar 63,27% fiind respinse. Pentru Organigrama propusă s-au primit doar două amendamente, din care 1 a fost admis parțial și unul respins. Alte 26 de observații înregistrate au vizat aspecte precum modificarea Legii 184/2001, a altor documente aflate în curs de elaborare de către OAR sau remarci generale.
 
 
Filiala Transilvania are drept de delegare la Conferința Națională care are loc la București în data de 28 octombrie, a unui număr de 42 membrii, ale căror cheltuieli de deplasare și cazare vor fi suportate de către OAR.
 
Vă invităm așadar, să participați la Conferința Extraordinară a filialei Transilvania care va avea loc la data de 22 Septembrie 2017, ora 10:30 la sala Mușlea a Bibiliotecii Județene din Cluj, Piața Lucian Blaga. (ora de desfășurare va fi comunicată cu maxim 7 zile înainte de conferință)
 
Documentele care fac obiectul Conferinței le regăsiți aici.(arhiva zip aprox 4MB)
Menționăm că în cadrul Conferinței Teritoriale aceste amendamente pot fi discutate, iar delegații vor fi vocea participanților de la Cluj la Conferința Națională.
 
Aceia dintre dumneavoastră care credeți că doriți să fiți reprezentantul filialei la București, dar care la data amintită nu vor putea participa la Confeință, pot să-și exprime dorința printr-un mesaj mail către filiala noastră înainte de lucrările Conferinței, numele fiind astfel inclus pe lista care se va supune la vot.
 
Vă așteptăm
Colegiul Director prin președinte
Arh. Guttmann Szabolcs

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA