A+ A A-

Informatii privind sesiunile de selecție, evaluare și acordare a finanțărilor din timbrul arhitecturii precum și Normele Metodologice

UPDATE documente 30 ianuarie 2017

După cum am anunțat în urma ședinței Consiliului Național al OAR din 10 octombrie 2016 și am reiterat în cursul lunii decembrie 2016, pentru a putea acorda proiectelor mai mult timp de desfășurare, sesiunea de finanțare a ofertelor culturale și editoriale 2017 va avea loc mai devreme decât în anii anteriori, conform calendarului disponibil pe site-ul OAR la adresa: http://oar.archi/proiecte-culturale/sesiune-finantare-nerambursabila-din-timbrul-arhitecturii-2017.

CONFORM CELOR ANUNȚATE, PREDAREA PROIECTELOR SE FACE PÂNĂ LA DATA DE 24 FEBRUARIE 2017, ORA 15:00 (LA SEDIUL OAR SAU DATA POȘTEI).

Diferența față de edițiile anterioare constă în faptul că, la cererea expresă a membrilor comisiilor de selecție, evaluare și acordare a finanțărilor, documentația se va preda și în format electronic, pentru a permite membrilor comisiilor să studieze dosarele și înaintea întâlnirii în plen a comisiilor.

Toate detaliile privind predarea proiectelor (în format fizic și electronic) se găsesc în documentul intitulat PROCEDURA PREDARE PROIECTE SESIUNEA DE FINANȚARE 2017, disponibil spre descărcare în atașament și pe site-ul OAR la adresa: http://oar.archi/proiecte-culturale/sesiune-finantare-nerambursabila-din-timbrul-arhitecturii-2017.

Sesiunile se desfășoară în conformitate cu Normele Metodologice privind Finanțarea de Oferte Culturale și Proiecte Editoriale din Timbrul Arhitecturii, intrate în funcțiune din anul trecut.

La fel ca în sesiunea 2016, s-au prevăzut linii de finanțare pentru următoarele categorii de proiecte:

- proiecte culturale (derulate prin filialele teritoriale și/sau de organizații ale societății civile, operatori culturali etc.),

- programe de tip anuală (derulate prin filialele teritoriale)

- itinerări de expoziții (derulate prin filialele teritoriale și/sau de organizații ale societății civile, operatori culturali etc.)

- proiectele editoriale (cărți și periodice, derulate prin edituri sau asemenea)

Evaluarea proiectelor și obținerea/aprobarea finanțării se va face de către 2 comisii (a căror componentă a fost aprobată în CD/23.01.2017), după cum este menționat în hotărârile atașate la prezentul e-mail și disponibile pe site-ul OAR.

Documentația pentru solicitarea finanțării este cea prevăzută în Normele metodologice disponibile spre descărcare pe site-ul OAR, la adresa mai sus menționată.

VĂ RUGĂM SĂ PARCURGEȚI CU ATENȚIE TOATE ACESTE MATERIALE.

Dacă sunt necesare lămuriri suplimentare, ne puteți contacta:

  • prin mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

  • telefonic la numărul de telefon: (+4) 021.317.26.34

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vă trimitem în anexă Hotărârile CD OAR nr. 114 și 115 din 23 ianuarie 2017 referitoare la sesiunile de selecție, evaluare și acordare a finanțărilor din timbrul arhitecturii precum și Normele Metodologice cu tot cu anexe.

Vă rugăm acordați atenție cuvenită faptului că sesiunile din acest an se vor desfășura mai devreme decât în anii precedenți și că predarea se va face în două forme, fizic și online, vă informăm că în zilele imediat următoare vom reveni cu amănunte privind procedura de predare.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA