A+ A A-

Architecture Conference&Expo 2016

 

Afis Architecture 2016

Cel mai mare eveniment de arhitectura, in aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Peste 350 de arhitecti interesati sa se dezvolte in domenii precum arhitectura, urbanism sau design, sunt asteptati la cea de-a IV-a editie a evenimentului Architecture Conference&Expo, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca, sub semnatura Libero Events.

Evenimentul desfasurat sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generatii aduce in fata participantilor peste 15 speakeri internationali, nationali si locali, care vor dezbate aspecte legate de noile orase, precum impactul tehnologiei in arhitectura, transportul public, cladirile verzi, siguranta in arhitectura sau spatiile publice si rezidentiale.

Reprezentantii birourilor de arhitectura BDP si Gehl Architects, prezenti in Romania la Architecture Conference&Expo

Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se numara David Cash, presedinte din anul 2012 la Building Design Partnership (BDP) din Londra si Eveline Petcu, Project Manager la Gehl Architects din Danemarca. 

David Cash speaker Architec Eveline Petcu Speaker Archi
David Cash are o experienta de peste 35 de ani in arhitectura, iar proiectele sale se axeaza pe retail, educatie sau sanatate. Printre proiectele arhitectului se regasesc Statia Piccadilly din Manchester, Parcul Alder Hey Health, Centrul de Inovatie al Universitatii Strathclyde si Centrul Schonbuhl din Suedia. In anul 2014, biroul de arhitectura BDP a ocupat locul II in Top 100 Architecture Practices din UK, conform AJ100.

Eveline Petcu este Project Manager in cadrul Gehl Architects, un lider global in designul urban, iar de curand a finalizat proiecte de dezvoltare ale unor cartiere din Aarhus, Danemarca, dar si un plan principal pentru orasul Red Deer din Alberta (Canada). De-a lungul carierei, Eveline a lucrat in proiecte arhitecturale din New York, Rotterdam sau Copenhaga, unde si-a dezvoltat capacitatea de a transmite prin arhitectura schimbarile culturale, geografice si climatice.

 

Noutatea editiei din acest an o reprezinta Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, unde activitatea si proiectele importante realizate de-a lungul timpului de catre numerosi arhitecti, asociatii si birouri de arhitectura, vor fi premiate. Inscrierile in cadrul expozitiei de proiecte se vor realiza pe site-ul oficial al evenimentului.

 

Pe langa prezentarile si sesiunile de dezbateri sustinute de speakerii acestei editii, participantii vor avea oportunitatea de a interactiona cu specialistii din domeniile conexe in cadrul zonei expozitionale a evenimentului, dar si de a realiza un tur al locatiei.

 

Inscrierile la Architecture Conference&Expo se realizeaza pe site-ul oficial al conferintei, www.architectureconf.ro. La editia de anul trecut, printre speakerii prezenti s-au numarat Bas Ten Brinke (CEO, 70F), Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), Serban Tiganas (Presedinte Dico si Tiganas) sau Caroline Fernolend (Director, Mihai Eminescu Trust).

 

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

 

Companiile care sustin acest eveniment sunt:

Partener Principal: Alukoenigstahl

Parteneri: Roockwool, Ordinul Arhitectilor din Romania, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Chic Ville, EuroGSM

 

_______________

 

Madalina Hodorog

Project Manager Libero Events

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Tel.: 0741 401 399

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA