A+ A A-

World Architecture Day 2013 - Jour mondial de l'architecture

 imagine comunicat uia

 

Vă prezentăm spre informare Comunicatul UIA privind Ziua Mondială a Arhitecturii, care se va celebra anul acesta pe 7 octombrie, având ca tema CULTURA-ARHITECTURA. UIA speră că aceasta temă să genereze o multitudine de interpretări şi ilustrări ale diversităţii, bogăţiei, imaginaţiei arhitecţilor, punând în evidenţă, în acelaşi timp, capacitatea acestora de a inventa prin proiectele şi realizările lor.

 

UIA intenţionează, de asemenea, să-şi pună membrii în legatură cu declaraţia UNESCO intitulată: Poziţionarea culturii în centrul politicilor de dezvoltare durabilă, formulată la Hangzhou, Republica Populară Chineză, în mai 2013.

 

Această declaraţie susţine o nouă abordare a dezvoltării durabile şi solicită guvernelor, societăţii civile şi sectorului public să folosească resursele culturale pentru a face faţă celor mai urgente provocări privind dezvoltarea planetei: sustenabilitatea mediului, sărăcia şi incluziunea socială.

 

UIA îşi invită organizaţiile membre să celebreze Ziua Mondială a Arhitecturii pe 7 octombrie 2013, prin organizarea de evenimente care să evidenţieze cultura ca o componentă vitală a procesului architectural şi să-i ilustreze potenţialul de a ajuta la rezolvarea provocărilor cu care se confruntă arhitecţii în exercitarea profesiei lor.

 

Această celebrare va fi asociată cu Ziua Internaţională a Habitatului, organizată de Agenţia Naţiunilor Unite pentru Aşezări Umane.

 

Citiţi mai jos declaraţia de la Hangzhou:

http://www.uia-architectes.org/sites/default/files/FinalHangzhouDeclaration20130517.pdf

 

zip-6

 

 

 

Descărcaţi comunicatul aici

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA