A+ A A-
20 Ian

GIS – Expo-conferința Internațională de Arhitectura si Design Interior

Interacționează cu arhitecți si designeri de interior de succes,  la GIS București 

 
GIS – Expo-conferința Internațională de Arhitectura si Design Interior deschide seria expo-conferințelor internaționale organizate in 2016 la București, pe 22-23 martie, la Radisson Blu Hotel București. Evenimentul este organizat de ABplus Events, in parteneriat cu Ordinul Arhitecților din Romania si Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” București


Conferința internațională GIS aduce in dezbatere influența designului si arhitecturii de interior asupra următoarelor domenii: educație si cultură, spații de sănătate, industria ospitalității, spații de birouri si clădiri publice. Ediția GIS București 2016 evidențiază design-ul clădirilor care generează un nou mod de gândire in mediile sociale, culturale, si in mediile de învățare si de lucru. Conferința este dedicată arhitecților, designerilor de interior, light designerilor, contractorilor, investitorilor si companiilor din industrie.  


Speakerii invitați in cadrul programului expo-conferinței GIS sunt printre cele mai inventive minți multidisciplinare din industrie, speakeri premiați în cadrul recentelor ediții ale competițiilor internaționale și naționale de arhitectură și design de interior. 


Conectează-te la comunitatea arhitecților și contractorilor

 

  
Programul GIS oferă 2 zile de prezentări, networking si inspirație 22 si 23 martie

 
Vivarium 01 galleryChairman al conferinței GIS ediția 2016 este arh. Șerban Ţigănaş, Președintele Ordinului Arhitecților din Romania. Proiectul „Vivarium” realizat de  Hypothesis, biroul de design din Thailanda care a câștigat in acest an premiul faimoasei competiții INSIDE la categoria „Bars and Restaurants”, este prezentat la GIS București de arh. Tachapol Danaboonchai. 

 
Colin Ball Lancashire Cricket Club ManchesterColin Ball, Lighting Director la biroul din Londra al BDP, câștigător 2015 World Interior Awards- Best Lighting, împărtășește din experiența sa în proiecte apreciate la nivel mondial, in sesiunea plenara GIS. 


Carlo Berarducci, Fondator Berarducci Architecture, din Italia, finalist in 2015 pentru premiul INSIDE World Festival of Interiors – Restaurant category cu proiectul "Zen Sushi Restaurant",  va fi prezent la GIS București 2016, in calitate de speaker invitat.

 
Cedric Ramiere BIG LibraryCédric Ramière, arhitect asociat CoCo architecture din Franta, birou premiat cu Leaf Awards 2014- Refurbishment of the Year, este de asemenea unul dintre speakerii invitați în cadrul GIS București 2016.

  
Prof. dr. arh. Augustin Ioan va prezenta în cadrul GIS București proiectul Catedralei Arhiepiscopale cu necropola regală de la Curtea de Argeș. Lăcașul de cult a fost ridicat din inițiativa Arhiepiscopiei Argeșului şi Muscelului si a Casei Regale a României. De asemenea, prof.dr. arh. Augustin Ioan va modera in cadrul GIS sesiunea dedicată arhitecturii și designului spațiilor educaționale și culturale


Arh. Florin Nicolae Enache, membru în Consiliul National OAR și coordonatorul grupului de lucru Dezbatere publica Normativ P118 “Normativ siguranță la incendiu”, va modera sesiunea plenară în cadrul căreia vor fi discutate noutăți în domeniul proiectare si construcții, parte dintre acestea cuprinse in proiectul normativ P118, supranumit și “biblia siguranței la incendiu”.

   
IMPORTANT 
Pentru înregistrarea participării dumneavoastră la conferință si ultimele noutăți privind speakerii invitați si proiectele prezentate, puteți accesa site-ul www.bucharest.iegis.eu 


Seria de expo-conferințe internaționale GIS (tematica: arhitectura si designul de interior) face parte dintrun proiect european organizat in 2016 in Romania, Ungaria si Polonia, alături de expo-conferințele tematice LAUD (tematica: arhitectura peisajului si infrastructura orașelor), INGLASS (tematica: arhitectura si ingineria sticlei) și RIFF (tematica: acoperișuri, fațade, izolații ). 

 
Accesează portalul comunității noastre share-architects.com şi află ultimele noutăți despre evenimentele din 2016 dedicate arhitecților şi antreprenorilor!

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA