A+ A A-
07 Ian

Invitaţie de înscriere pe site-ul TTSB

 invitatie inscriere site ttsb
Site-ul "TTSB - Training Tools for Sustainable Buildings " de cursuri pentru instruire on-line în domeniul construcţiilor sustenabile este acum deschis pentru public: www.constructie-durabila.org

Acest proiect a fost finanţat în cadrul programului Transfer de Inovare Leonardo Da Vinci - "Training Tools for Sustainable Buildings".

 

Acest site conţine un corpus de cunoştinţe privind energia regenerabilă, gestionarea calităţii aerului de apă, deşeuri, materiale, mai mult de 160 de exemple de clădiri sustenabile din Europa şi din lume, un glosar în cinci limbi, un instrument de creare de cursuri şi de testare a cunoştinţelor, legislaţia celor cinci ţări partenere în proiect: Franţa, Italia, România, Grecia şi Austria, o rubrică "pentru a cunoaşte mai mult".

Puteţi de asemenea înscrie proiecte dacă doriţi să apară pe acest site trimiţând o cerere pe adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. în urma căreia veţi primi o fişă în care să completaţi informaţiile proiectului.

 

Pentru a vă înregistra pe site vă rugăm să trimiteţi datele dvs. (adresa de email, nume şi prenume, adresa poştală, ocupaţie, număr de telefon) pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. şi veţi primi în scurt timp un cod de acces.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA