A+ A A-

S-a lansat editia 2018 a Premiului Versailles

Va informam ca s-a lansat editia 2018 a Premiului Versailles, care recompenseaza arhitectura de calitate a cladirilor comerciale.

Proiectele se pot inscrie online pe site-ul www.prix-versailles.com, pana pe data de 31 ianuarie 2017, ora 24:00 (ora Frantei). Acestea vor fi grupate pe 6 regiuni (America Centrala, America de Sud si Insulele Caraibe, America de Nord, Asia Centrala si de Nord-Est, Asia de Sud si Pacific, precum si Europa) si vor fi judecate de 6 jurii diferite, corespunzatoare regiunilor sus-mentionate

 

Premiul este organizat pe patru categorii: Magazine mici si universale, Hoteluri, Restaurante si Mall-uri.

Fiecare juriu va acorda o atentie deosebita structurilor interioare si exterioare, punand accentul pe proiectele care dovedesc o abordare sustenabila a arhitecturii comerciale din punct de vedere ecologic, social, cultural si estetic.

In cadrul selectiei continentale, se vor acorda un premiu si premii speciale pentru proiectele de arhitectura de interior si de exterior pentru fiecare Categorie din fiecare Regiune, in functie de numarul punctelor intrunite. 

La selectia mondiala vor participa doar proiectele premiate in cadrul fazei continentale.

Festivitatea de acordare a premiului mondial si a celor speciale va avea loc la sediul UNESCO din Paris pe data de 15 mai 2018.  

Gasiti ptr download Regulamentul Premiului, care cuprinde criteriile de eligibilitate, instructiuni privind inscrierea proiectelor, precum si informatii despre etapele procesului de selectie (continentala si mondiala). Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul Premiului, www.prix-versailles.com.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA