A+ A A-

Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017

AFIS ROMANA mic4

Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017 este un concurs international de arhitectură care oferă posibilitatea studenților și tinerilor arhitecți de a propune soluții inovative pe o temă reală. Câștigătorii vor intra în echipa de proiectare, urmărind și coordonând execuția produsului finit, în vara lui 2017, la Dealu Cerului / Rezervația Naturală Cheile Nerei-Beușnița.

Temele concrete - noul spațiu pentru workshop-uri și  turnul de meditație/zip-line - vor fi integrate în raportul cu casa existentă și peisajul suport.

 

Calendar 2017

Aprilie 28 - Termenul limită de înscriere 

Mai 8 / 24.00 - Termenul limită de trimitere online a proiectelor

Mai 19 - Anunțarea câștigătorilor

Iulie 17 – Construirea obiectelor

Organizatorul, Fundația ARCHAEUS -Timișoara, este la a doua acțiune de acest fel (după succesul celei din 2014) iar proiectul face parte din Platforma educațională ALP (Alternative Learning Program).

Excelența în arhitectură este un deziderat ce poate fi atins prin implicare și  acțiune concretă. În acest spirit, platforma experimentală creată în 12 ani de activitate are în derulare și alte proiecte precum: seria de conferințe Peripatetica – Oravița, Borangic – drumul mătăsii, activari urbane.

Pentru că și profesioniștii sunt interesați de viitorul arhitecturii de excelență, ne bucurăm de suportul Ordinului Arhitecților din România și al unor firme multipremiate precum SKBD, Inginerie Creativă, Dico și Tigănaș, STARH, AZC –Paris, SYYA, BIA Vlad Sebastian Rusu.

Alaturi de prieteni si sponsori, cele mai bune publicații de arhitectură din România ne sunt alături ca parteneri media – Zeppelin, Igloo, Arhitectura, Arhitext.

 

Succes deplin

Detalii/ premii/ tema – www.studioarchaeus.ro/fundatia

Contact – Marius Miclăuș / Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA