A+ A A-

“Centru Junior-Senior”/Concurs UNESCO-UIA

Doamna/Domnule Arhitect,

Va informam ca Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Afacerilor Rurale din Coreea de Sud a lansat un concurs international de idei deschis arhitectilor din intreaga lume, care este in conformitate cu reglementarile UNESCO-UIA si a primit aprobarea Uniunii Internationale a Arhitectilor (UIA).

Industrializarea si urbanizarea masiva au determinat exodul populatiei din zona rurala catre orase, avand drept consecinta imbatranirea populatiei, pierderea vitalitatii si deteriorarea calitatii vietii din comunitatile rurale. Obiectivul concursului este sa propuna moddalitati de rezolvare a problemelor cu care se confrunta comunitatile rurale din intreaga lume, folosind exemplul coreean.

Concursul este localizat intr-un sat coreean si incearca sa identifice solutii pentru reconstituirea dotarilor rezidentiale, reabilitarea vechilor constructii si insertia celor noi, punand accentul pe fostele depozite din Nonghyup si pe fostele centre de copii din Sari-Myeon, regiunea Goesan-Gun Chungcheongbuk-Do. Viitorul “Centru Junior-Senior” va trebui sa fie proiectat ca un spatiu de schimburi si legaturi intre generatii.

Participantii trebuie sa tina cont de caracteristicile regionale si de trasaturile arhitecturii locale in promovarea dezvoltarii rurale durabile.

CALENDAR:

31 iulie 2015: data-limita de inscriere

21 august 2015: data-limita pentru transmiterea proiectelor.

TAXA DE INSCRIERE: 100 dolari SUA.

LIMBA DE DESFASURARE A CONCURSULUI: Engleza.

PREMII:

Locul I: 30 000 dolari SUA - Premiu acordat de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Afacerilor Rurale

Locul II: 3 premii a cate 5 000 dolari SUA fiecare, acordate de Presedintele Corporatiei Comunitatilor Rurale, Guvernatorul regiunii Goesan-Gun si Institutul Coreean al Arhitecturii Rurale

Locul III: 3 premii a cate 2 000 dolari SUA fiecare, acordate de Presedintele Corporatiei Comunitatilor Rurale, Guvernatorul regiunii Goesan-Gun si Institutul Coreean al Arhitecturii Rurale.

JURIUL INTERNATIONAL:

Charles Walker (Marea Britanie); Shuhei Endo (Japonia); Young-Hwan, Im (Coreea); Joh Sung-Yong Im (Coreea); Dominique Gauzin Müller (Franta) - reprezentant UIA; Emilien Gohaud (Franta) - membru supleant, reprezentant UIA.

INFORMATII SI INSCRIERI:

http://www.krac.kr/2015/main

Village rural Coree fr

Village rural Korea

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA