A+ A A-

Concurs de idei

concurs de idei
Amenajare spaţiu public prin deschiderea curţii Bisericii Sf. Ilie
din „Centrul istoric zona pilot - Craiova”

concurs organizat de Filiala teritorială Oltenia a OAR

Concursul are ca scop selectarea celei mai bune soluții pentru amenajarea spațiului public pentru integrarea curții Bisericii Sf. Ilie în spațiul public din Centrul istoric zona pilot - Craiova. Soluția câștigătoare va fi prezentată Primăriei Craiova și opiniei publice, cu recomandarea de a fi obiectul unui contract de proiectare pentru finalizare in situ. Procedura este concurs de idei într-o singură fază, deschis în România.

Concurenții pot fi arhitecți și studenți arhitecți. Echipele participante pot coopta urbaniști și peisagiști și trebuie să fie pregătite pentru condiția de contractare imediată, conform legii. Concurenții persoane juridice vor avea obligatoriu ca asociat sau angajat un arhitect cu drept de semnătură, membru al Ordinului Arhitecților din România, care exercită legal profesia de arhitect, potrivit legislației naționale. Individual sau prin asociere, concurenții trebuie să dețină capacitatea de încheiere a unui contract de servicii de proiectare pe teritoriul României.

Mai multe detalii se afla pe site-ul Filialei Oltenia, aici, si pe site-ul OAR, aici. Secretariatul concursului este asigurat de Filiala teritoriala Oltenia a OAR.

 

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA