A+ A A-

Concurs internaţional în Santiago, Chile

concurs chile

Ambasada Republicii Chile în România ne-a informat despre organizarea Concursului Public Internaţional Turn Antena Santiago, menit să genereze idei arhitecturale pentru designul unui turn de telecomunicaţii în Parcul Metropolitan din Santiago. Construirea acestui turn este unul din proiectele „Planului Parcului Metropolitan de 100 ani”, iniţiativă sprijinită de Preşedintele Republicii, care ia în considerare o serie de proiecte destinate dezvoltării şi consolidării Parcului Metropolitan, unul dintre cele mai mari parcuri urbane din lume, amplasat aproape în totalitate pe dealul San Cristóbal ce domină întreaga zonă urbană a oraşului.

 

Se doreşte ca turnul, care va transmite radio şi televiziune, să devină un punct de reper urban al oraşului Santiago şi o atracţie pentru vizitatori.

Dorim să vă atragem atenţia asupra unor impedimente pe care le-am constatat consultând site-ul concursului, www.antenasantiago.cl:

- Deşi internaţional, concursul este publicat şi se desfăşoară exclusiv în limba spaniolă;
- Conform regulamentului, în echipa de concurs trebuie sî existe cel puţin un arhitect cu drept de practică înregistrat în Republica Chile sau un arhitect membru al Ordinului Arhitecţilor din Chile.  

Termenul de predare a proiectelor este 21 ianuarie 2014. Se vor acorda trei premii în valoare de 25, 15 şi 10 milioane de pesos chilieni (echivalentul a aproximativ 50, 30 şi 20 de mii  de dolari SUA). Procedura de înscriere are loc pe pagina de internet a concursului, www.antenasantiago.cl, unde se găsesc toate informaţiile necesare.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA