Inscrieri pentru participarea la o nouă sesiune online de acordare a dreptului de semnătură

Vă informăm că începând de astăzi 20 iulie 2021 și până la data de 13 august 2021 inclusiv, se pot face înscrieri pentru participarea la o nouă sesiune online de acordare a dreptului de semnătură. Înscrierile vor fi făcute prin SIOAR, potrivit Hotărârii CD OAR nr. 183/01.02.2019 (pe care o anexăm împreună cu instrucțiunile aferente). Sesiunea propriu-zisă va avea loc în perioada 20 septembrie - 5 octombrie 2021.


În vederea participării la interviul online pentru dobândirea dreptului de semnătură, rugăm candidații să parcurgă cu atenție Reguli și proceduri privind desfășurarea online a interviului pentru acordarea DDS, care li se adresează în mod direct și care reglementează modul în care se desfășoară sesiunile online.

Astfel, subliniem faptul că nu vor putea participa la interviu candidații care:

·  nu au încărcat cu cel puțin 7 zile înainte de ziua în care sunt programați la interviu documentele cerute prin documentul menționat mai sus în spațiul de stocare în cloud pe care OAR îl va pune la dispoziție la începutul lunii martie, când se vor cunoaște numele tuturor persoanelor înscrise la această sesiune:

1.       declarația candidatului pe proprie răspundere

2.       declarația de consimțământ a îndrumătorului (doar pentru proiectele pe care urmează să le prezinte în interviu)

3.       piesele individuale desenate aferente proiectelor realizate în timpul stagiului (nu necesită semnătură și ștampilă din partea îndrumătorului, acestea sunt înlocuite prin declarația acestuia de consimțământ), format pdf, care vor fi organizate în directoare nominale pentru a demonstra acoperirea Misiunilor Arhitectului

4.       prezentare grafică succintă în baza căreia candidații își vor susține discursul în fața membrilor comisiei (format pdf, A3 landscape, cu un număr de pagini la alegere, reprezintă o sinteză a pieselor individuale desenate încărcate în spațiul de stocare în cloud pus la dispoziție de OAR și va constitui fundalul discursului candidatului)

 

Membrii comisiei CNADS vor avea astfel acces la întreg portofoliul candidaților cu 7 zile înainte de interviu pentru a se familiariza cu proiectele pe care aceștia urmează să le prezinte și pentru a eficientiza desfășurarea online a sesiunii de acordare a dreptului de semnătură.

 

Rugăm candidații la obținerea dreptului de semnătură să își pregătească încă de pe acum materialele ce le vor fi necesare la interviu, pentru ca în momentul primirii linkurilor de încărcare în Google drive să acționeze cu eficiență și celeritate.

Menționăm că din motive de siguranță sanitară, pe perioada pandemiei nu mai este necesară trimiterea în format fizic la sediul OAR a declarațiilor pe propria răspundere ale candidaților și de consimțământ ale îndrumătorilor.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Primul pas pentru inscrierea la sesiunea de acordare a dreptului de semnatura il face arhitectul/arhitectii indrumatori prin completarea in paginile proprii din SIOAR a certificatului de stagiu, acesta/acestia vor incarca Certificatul de dobandire a experientei profesionale practice (care se regaseste in lista de mai jos pentru download)

Dupa ce acest prim pas a fost validat de catre filiala, stagiarul incarca urmatoarele documente :

  • Cerere DESCARCATI DOCUMENT
  • Diploma de studii
  • Carte de identitate
  • Cazier judiciar
  • CV succint
  • Contract/contracte de muncă
  • Adeverinte la zi/decizii de inchidere contracte de muncă
  • Recomandare/recomandări de la arhitectul/arhitectii indrumători
  • Certificatul de dobândire a experientei profesionale practice DESCARCATI DOCUMENT

 Detalii la Secretariat, tel. 0728330140

 

Start-up Stagiatura

1. Metodologia de efectuare a stagiului  - DESCARCATI DOCUMENT

Anexe 2018 - Arhiva in format zip - DESCARCATI ARHIVA

Anexe 2018 in format RTF (in cazul in care decumentele de mai sus nu se deschid in Open Office) - DESCARCATI ARHIVA

2. Misiunile Arhitectului - DESCARCATI DOCUMENT

3. Conventia de stagiu - DESCARCATI DOCUMENT  (In cazul in care linkul anterior nu se deschide in Open Office aveti posibilitatea sa descarcati documentul in format RTF DESCARCATI DOC RTF)

 

CERERE INSCRIERE ORDIN

A+ A A-

1. Norme metodologice - DESCARCATI DOCUMENT

2. Bibliografie Interviu - DESCARCATI DOCUMENT

3. Criterii Evaluare - DESCARCATI DOCUMENT

4. Regulament de functionare - DESCARCATI DOCUMENT

5. Misiunile Arhitectului - DESCARCATI DOCUMENT

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA