A+ A A-

Transparență decizională din cadrul Regulamentului privind înființarea, organizarea și funcționarea grupurilor de lucru ale Ordinului Arhitecților din România

Potrivit prevederilor Art. 10, Capitolul VI - Transparență decizională din cadrul Regulamentului privind înființarea, organizarea și funcționarea grupurilor de lucru ale Ordinului Arhitecților din România, documentele elaborate de grupurile de lucru se supun procedurii de consultare a membrilor OAR și formulării de amendamente.

În acest context, vă semnalăm răspunsul grupului de lucru la observațiile primite din partea membrilor OAR referitor la propunerea de modificare a Normelor privind finanțarea proiectelor culturale și editoriale din timbrul de arhitectură, demers inițiat de doamna arh. Ana Maria Zahariade, vicepreședinte OAR și coordonator al GL Concursuri și Parteneriate. De asemenea, pe site-ul OAR este postată forma revizuită a propunerii de modificare a Normelor metodologice, formă care va fi trimisă spre avizare Colegiului Director și, ulterior, spre aprobare Consiliului Național.

Documentația și detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul actual al Ordinului, aici.

 

Descarcati fisierul Norme_de_finantare timbru_modificare_forma_finala in format zip AICI

Descarcati fisierul Scrisoare_raspuns_observatii_Norme_trimise_de_membri in format pdf AICI

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA