A+ A A-

Raportului de analiză – Identificarea nevoilor OAR

În cadrul inițiativei de ​eficientizare a  activității ​asumate de Ordinul Arhitecților din România, o etapă primordială a constat în ​identificarea nevoilor organizației.

Pentru asigurarea unui demers eficient, toate părțile interesate ​di​n OAR​ (anume ​angajați​, ​foruri de conducere, ​membri și terți) au fost implicate în ​derularea primei etape de cercetare, anume ​procesul de identificare a nevoilor de organizare/eficientizare a OAR. În vederea analizării opiniilor participanților în acest proces, au fost ​organizateateliere de lucru, au fost lansate chestionare online către membri și angajați (Vocea membrilor și Vocea Angajaților), au fost efectuate interviuri cu angajați, membri și părți interesate și au fost colectate viziunile ​membrilor ​Colegiului Director și a​le​Președinților​ ​de filiale.


Informațiile sunt consolidate și sintetizate în cadrul Raportului de analiză – Identificarea nevoilor OAR, care a servit ca referință pentru înțelegerea și evaluarea OAR în materie de organizare a activităților sale și, de asemenea, pentru determinarea ariilor prioritare de intervenție în procesul de reorganizare.

Vocea membrilor surprinde punctele tari și slabe din relația OAR cu membrii organizației și eventualele oportunități de îmbunătățire în vederea optimizării activității organizației, în timp ce​,​prin intermediul Vocii angajaților​,​au fost identificate nevoile curente ale OAR​​

prin prisma angajaților și recomandările acestora privind direcțiile de îmbunătățire a performanței organizaționale.

Toate aceste contribuții au dus la conturarea a 5 linii strategice pentru organizație, în jurul cărora au fost definite ambițiile OAR: Servicii și membri, Structura organizatorică, Guvernanță, Procese și proceduri și Resurse umane.  Toate obiectivele rezultate în urma analizei au fost transpuse în cerințe față de potențialii furnizori în cadrul Caietului de sarcini. Procesul de selecție a furnizorului de servicii de reorganizare a fost inițiat, urmând ca pe baza unei evaluări tehnice și financiare, să fie selectat  ofertantul alături de care OAR va demara procesul de reorganizare.

​Transmitem în attachment Raportul privind concluziile specialiștilor de la firma Ensight în urma încheierii procesului de cercetare derulat în cadrul OAR.

 

DESCARCATI RAPORTUL IN FORMAT PDF

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA