A+ A A-

Invitația președintelui OAR adresată membrilor organizației cu privire la participarea acestora le chestionarul de identificare a nevoilor de eficientizare

Dragi colegi,

Potrivit priorităților anunțate, Ordinul a demarat procesul de eficientizare a activității organizației, a cărui primă etapă constă în identificarea nevoilor de eficientizare.

Această primă etapă presupune o cercetare la nivelul membrilor și al angajaților OAR, derulată prin intermediul unor chestionare și interviuri elaborate și, ulterior, interpretate de firma Ensight, partener al Ordinului cu rol de consultant în acest proces.

Transmitem în attachment invitația președintelui OAR adresată membrilor organizației de a participa și de a contribui la buna derulare a acestui proces, prin completarea chestionarului disponibil la link-ul inclus în textul invitației (cu termen limită - 14.10.2015)

Menționăm că implicarea și participarea membrilor este esențială în atingerea obiectivelor de eficientizare.

 

 

Doamnă/Domnule arhitect


Între proiectele strategice demarate în acest an de Ordinul Arhitecților din România se află și procesul de eficientizare a structurii și a activității organizației, în vederea unei adecvări optime la nevoile membrilor săi. 
Un asemenea demers presupune mai multe etape. Prima este realizarea unui studiu pentru identificarea posibilelor arii de îmbunătățire a organizației, prin intermediul unei analize a percepției dumneavoastră cu privire la strategia, serviciile, organizarea O.A.R., dar și a unor eventuale recomandări pe care le puteți face referitor la direcțiile de îmbunătățire a performanței organizaționale, în special privind interacțiunea organizației cu membrii săi.


 Acest studiu va permite, de asemenea, luarea deciziilor necesare asupra aspectelor prioritare, iar rezultatele sale vor fi împărtășite tuturor.
În acest context, vă adresăm rugămintea de a susține acest proces prin completarea, până la data de 14.10.2015, a “Chestionarului de evaluare a activității O.A.R.- membri”, cu o  durată de doar câteva minute, disponibil AICI


Participarea dumneavoastră este esențială pentru o reflectare clară și coerentă a statusului actual al organizației, dar mai ales pentru stabilirea direcțiilor necesare eficientizării sale. Menționăm că răspunsurile dumneavoastră sunt strict confidențiale și vor fi centralizate de către echipa de consultanți  din cadrul companiei Ensight Management Consulting, care asistă Ordinul în identificarea și structurarea temelor de eficientizare.


Vă mulțumim pentru efort, contribuție și implicare! 
Arh. Șerban Țigănaș, președinte

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA