A+ A A-

Comunicat de presa: Arhitecţii din Filiala Transilvania îşi aleg reprezentanţii în comisiile de urbanism

Comunicat de presă oficial al Ordinului Arhitecţilor din România – Filiala Transilvania [download]

ARHITECŢII DIN FILIALA TRANSILVANIA ÎŞI ALEG REPREZENTANŢII ÎN COMISIILE DE URBANISM

Vineri, 25 mai 2012, a avut loc în sala Ion Muşlea a Bibliotecii Universitare din Cluj, Conferinţa Teritorială a Ordinului Arhitecţilor din România - Filiala Transilvania.
Această conferinţă reprezintă forul suprem de conducere al Filialei, în cadrul acesteia fiind convocaţi toţi membri Ordinului din judetele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj.

În prima parte a programului s-a votat regulamentul de funcţionare al Filialei, urmând ca în partea a doua să fie supuse votului deschis listele de candidaţi pentru Comisiile de Urbanism la nivelul judeţelor şi ale localităţilor de pe raza Filialei. În urma votului s-au stabilit arhitecţii care vor reprezenta Filiala Ordinului în aceste Comisii.
Comisiile de Urbanism sunt create pentru a sprijini instituţia arhitectului şef în soluţionarea problemelor de urbanism de interes major, care apar la nivelul municipiilor, respectiv judeţelor. Acestea sunt alcătuite din specialişti în domeniu şi din membri ai administraţiei publice.

Conform legislaţiei în vigoare, Ordinul Arhitecţilor are, alături de alte organizaţii profesionale, un număr de  reprezentanţi în aceste comisii, stabilit de la caz la caz, pe principiul proporţionalităţii.

Mandatul acestor reprezentanţi este validat prin Hotarâre de Consiliu Local şi este valabil pe parcursul unei întregi legislaturi.

Lista arhitecţilor aleşi prin vot să reprezinte Filiala in Comisiile de Urbanism de la nivel administrativ

1. CTATU judeţ Cluj

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA