Comunicat in urma reuniunii Colegiului Director de la Sinaia, 13-14 august 2012

Colegiul director s-a întrunit în 13 și 14 august la Sinaia pentru un atelier de strategie pentru OAR. Au fost discutate o serie de aspecte legate de funcționarea ordinului, de eficiență și de priorități, precum și de modelul organizațional, structura și rolul diferitelor compartimente din această structură și a persoanelor care lucrează sau urmează să fie cooptate pentru a lucra în această structură. De asemenea au fost discutate aspecte legate de toate domeniile coordonate de vicepreședinți și de o strategie de obținere a unui salt calitativ prin sinergia unor acțiuni concertate într-o campanie pentru arhitectură pregătită pentru anul viitor. Una din cele mai importante concluzii ale atelierului este decizia unanimă a colegiului director de a pregăti și consolida ordinul prin organizarea structurii centrale a secretariatului general în formula unui institut care să gestioneze și să deruleze programe coordonate de colegiul director și derulate prin compartimentele create pe baza organigramei adoptate la Conferința Națională din 2011.

Reorganizarea OAR devine principala prioritate a perioadei următoare pentru a răspunde obiectivelor strategice și problemelor care se desprind din concluziile auditului intern recent realizat pentru OAR.

Această reorganizare are ca obiectiv intensificarea colaborărilor și a relațiilor cu filialele și eficientizarea funcționării organizației în ansamblu prin contribuția echilibrată a structurii centrale și a celor teritoriale.

Colegiul director al OAR va continua prin elaborarea detaliilor etapelor pe care le propunem pentru acest proces. O informare mai amănunțită va fi disponibilă într-o primă etapă la simpozionul cu participarea grupului de lucru al președinților de filiale din 13 – 15 septembrie de la Sibiel, Sibiu, organizat pe tema ”Arhitectura în contextul tradițiilor locale”.

Șerban Țigănaș

președintele OAR

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA