A+ A A-

Anunt angajare arhitect(ã)

ateliercetrei caută, în vederea angajării, coleg[ă] inteligent[ă], talentat[ă], pasionat[ă] și creativ[ă].

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii de arhitectură, să cunoască limba engleză, să comunice eficient, să fie capabili de a lua decizii, să aibă capacitate și disponibilitate pentru a lucra, atât autonom, cât și în cadrul unei echipe foarte tinere și ambițioase în toate fazele (concept > execuție) unor proiecte a căror scară și complexitate oscilează de la design de obiect și arhitectură de interior până la restaurare/reabilitare și proiecte urbane. 

ateliercetrei lucrează pe platforma Apple (OSX și iOS) cu suita iWork și aplicația ArchiCAD. Familiaritatea cu aceseastă platformă și aceste aplicații constituie, în mod evident, un avantaj.

Așteptăm, pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până miercuri (inclusiv), 27 ianuarie 2016, un pachet digital compus din:

 

  1. Copie după foaia matricolă
  2. Curriculum Vitae
  3. Scrisoare de intenție în limba română (maxim 3500 caractere fără spații)
  4. Portofoliu digital în format .pdf, maxim 30 de coli format A4 sau A3, care nu trebuie să depășească 20 MB.  Portofoliul trebuie să conțină un mix de proiecte personale și proiecte elaborate în echipă. Pentru proiectele elaborate în echipă se vor menționa instituțiile în cadrul cărora au fost realizate, îndrumătorii, membrii echipelor și porțiunile pe care a intervenit candidatul. Acest mix de proiecte are rolul de a contura imaginea de ansamblu a muncii candidatului înainte de aplicarea la ateliercetrei. 

 

Notă: 

Se va acorda o atenție deosebită mai mult, poate, decât finalității proiectelor prezentate, procesului prin care s-a ajuns la rezultatele respective.

Se pot, de asemenea, include și lucrări de grafică, fotografie, design sau articole pe aceleași subiecte. Acestea din urmă se vor include doar dacă candidatul, convins de valoarea lor, consideră că ele se pot constitui într-un criteriu decisiv de departajare. Cuantumul acestor proiecte nu va depăși 25% din volumul lucrărilor incluse în portofoliu.

Opțional se pot include și două scrisori de recomandare (academică/profesională).

Candidații selectați vor fi contactați, până sâmbta 30 ianuarie 2016, în vederea stabilirii unei/unor întâlniri.

Anamaria  MOLDOVAN  |  arhitect OAR


cetreisignaturemic45
m. [+4] 0721 319 400

ana.moldovan@ateliercetrei.com
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ateliercetrei.com
facebook.com/ateliercetrei

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA