A+ A A-

REGENERATION - Living Building Challenge

Macro Studio Design din Italia organizeaza cea de-a doua editie a concursului european de proiectare REGENERATION, bazat pe standardul de certificare a sustenabilitatii Living Building Challenge. Concursul este administrat de Institutul International al Conditiilor Viitoare de Viata din Seattle, SUA (ILFI), un centru pentru programe vizionare, care promoveaza dezvoltarea durabila cu valente sociale, culturale si de revitalizare ecologica. ILFI este partenerul si consilierul stiintific al Macro Studio Design si al Living Building Challenge Collaborative: Italy in organizarea acestui concurs.

Concursul se adreseaza profesionistilor (arhitecti, ingineri, experti in dezvoltarea durabila a mediului inconjurator si peisagisti) din Europa, cu varsta de pana in 35 ani, care urmeaza sa lucreze in echipe, in cadrul unui workshop, la elaborarea unui proiect de modificare durabila a unei cladiri publice existente, in folosul comunitatii locale.

 

Scopul competitiei este evidentierea celui mai bun proiect de regenerare durabila pentru o cladire existenta, din punctul de vedere al arhitecturii, eficientei energetice, caracterului locuibil si al relatiei cu mediul social, urban si natural.

Limba oficiala a concursului: l. engleza

Locul si perioada de desfasurare: Centrale Fies, Dro (Trento, Italia), 13-16 aprilie 2016.

Vor fi selectati 15 tineri participanti, care vor fi grupati in 3 echipe (formate din 5 membri fiecare) si vor trebui sa lucreze doar in spatiile dedicate elaborarii proiectului, avand la dispozitie si 3 indrumatori. Criteriile de selectie ale juriului vor fi anuntate la inceputul concursului. Participantii trebuie sa fie membri ai organizatiilor lor nationale.

Data-limita pentru transmiterea formularului de participare: 29 ianuarie 2016, doar in format pdf, ca atasament sau prin transfer online, pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Formularul (anexat alaturat) cuprinde urmatoarele rubrici:

Inregistrare: date personale si profesionale

CV: lista cu 3 proiecte de arhitectura durabila in care profesionistul a fost implicat, insotite de o referinta de internet sau numele unei persoane de contact pentru fiecare proiect, la care trebuie atasate:  un scurt CV si un portofoliu de lucrari.

Motivatie: scurta descriere a motivelor de participare la concurs.

Competente: la alegere intre Apa-Energie-Materiale

Informatii suplimentare:

http://www.macrodesignstudio.it/servizi/formazione/

Facebook: www.facebook.com/groups/RegenerationCompetition/

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA