A+ A A-

Anunt Premiile OART 2011

Stimați colegi arhitecți,

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Premiile OART 2011, expoziția-concurs ce face parte dintr-o serie de evenimente aniversare (expoziții, conferințe, întâlniri) organizate în lunile octombrie - decembrie cu prilejul împlinirii a zece ani de activitate OAR Filiala Transilvania.

 

Expoziția-concurs Premiile OART 2011 este deschisă tuturor membrilor filialei și reprezintă momentul corolar al întregii activități în domeniul arhitecturii din ultimii doi ani. Scopul expoziției-concurs este de a reflecta cât mai corect activitatea membrilor filialei, de a promova cele mai reușite exemple de practică profesională și de a forma o atitudine critică față de arhitectura recentă. Nominalizările și premiile sunt acordate de un juriu format din 5 arhitecți (autori nominalizați și premiați) din alte filiale decât OAR Transilvania: arh. Radu Teacă (ArtLine), arh. Iulia Stanciu (Starh), arh. Andrei Serbescu (ADNBA), arh. Johannes Bertleff (Exhibit), arh. Ildiko Mitru (9 Opțiune) și doi urbaniști nominalizați de Registrul Urbaniștilor din România.

Toate informațiile necesare participării la Premiile OART 2011 se găsesc pe site-ul ordinului: http://www.oartransilvania.ro. Întrebările le puteți transmite pe adresa de e-mail a concursului: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

Vă așteptăm să înscrieți proiectele biroului dumneavoastră până la data de 28 noiembrie 2011.

arh. Szabolcs Guttmann

președinte OART

 

arh. Ferencz Bakos

resonsabil organizare premiile OART 2011

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA